Primul supererou transsexual. Marvel oferă clarificări

Reprezentanții companiei Marvel au dat explicații cu privire la apariția primului supererou transsexual. 

Surse din anturajul lui Kevin Feige, CEO al companiei Marvel, care a dat de înțeles că primul film cu un supererou transsexual se află deja în producție, spun că a fost vorba despre o neînțelegere și că acesta vorbea despre personaje LGBT în general, potrivit Variety, scrie Mediafax. 

După ce Kevin Feige le-a spus ziariștilor, la o conferinţă susținută la Academia de Film din New York, că primul supererou transgender va fi prezent într-un film care este turnat chiar în perioada aceasta, surse apropiate CEO-ului au declarat pentru revista Variety că acesta a vorbit despre posibilitatea de a introduce personaje LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali), dar că nu a intenționat să particularizeze și să spună că va fi vorba despre un personaj trans.

Când va fi premiera

Fanii au speculat că primul personaj transgender va debuta în următorul film dedicat supereroului Thor, "Love and Thunder", programat pentru lansare în 2021. Ei cred că Sere - care provine dintr-un grup de îngeri masculini, dar care a trecut la o identitate feminină în universul "Thor" - este singurul personaj existent care se încadrează.

Între timp, studiourile Marvel vor prezenta primul personaj gay în filmul "Eternals", care va fi lansat în luna noiembrie a acestui an și în care vor juca Richard Madden, Angelina Jolie, Kit Hartington, Kumail Nanjiani, Salma Hayek și Brian Tyree Henry.

Proiectul va prezenta, de asemenea, primul personaj surd din universul Marvel, în timp ce primul supererou asiatic-american al studioului va apărea în filmul din 2021 "Shang-Chi și Legenda celor zece inele".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel