Primul magazin din România care a introdus plata cu BITCOIN

Un magazin online pentru copii a introdus plata cu Bitcoin pentru produse precum jucării, cărucioare şi biberoane, scrie Agerpres.

"Iniţial nu am crezut că merită să investesc timp şi resurse implementând această metodă de plată, crezând că Bitcoin nu este aşa de mult folosit în e-commerce-ul din România. Spre surprinderea mea însă, am primit foarte multe cereri de la părinţi care doreau să facă plata prin această metodă. Am implementat de o săptămână metoda de plată şi au apărut deja primele comenzi, lucru îmbucurător pentru online-ul din România, deoarece acesta se raliază imediat la trendurile mondiale. În viitor preconizăm că tot mai mulţi oameni vor folosi Bitcoin la fel de mult ca dolarii, euro sau moneda noastră naţională', a declarat Iulian Ghişoiu, general manager al companiei, potrivit unui comunicat.

Ce se poate cumpăra cu moneda virtuală

Conform sursei citate, părinţii care vor să cumpere jucării, cărucioare, scutece, biberoane sau alte produse destinate copiilor, vor putea face plata şi prin această criptomonedă. 

BeKid.ro este primul magazine online din România dedicat bebeluşilor şi copiilor care a introdus ca mijloc de plată Bitcoin. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel