Crime Caracal. Primele imagini cu butoiul în care ar fi fost arsă Alexandra

România TV a prezentat primele imagini cu butoiul criminalului, locul unde ar fi ars-o pe Alexandra Măceșanu. 

Primele imagini cu locul unde ar fi fost ucisă Alexandra Măceșanu au fost prezentate de România TV. În imagini se poate vedea butoiul crimei, acolo unde ar fi ars-o pe tânăra nevinovată. 

(w670)

Durerea este nemărginită pentru familia celor două fete. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata care ar fi fost ucisă la Caracal, a vorbit într-o emisiune TV despre noile amenințări pe care le-a primit el și familia sa.

"Am primit amenințări de mai multe feluri, toate mijloacele de intimidare și discreditare a mea și a familiei mele. Amenințări de la grupări, persoane pe care nu le cunosc, însă nu m-au speriat aceste amenințări. Mai mult, în acest moment cred că se lucrează la cedarea mea psihică prin tot felul de mesaje grotești publicate pe Facebook. Nu pot să vă descriu. De la persoane puse să scrie că eu împreună cu americanii, cu marțienii, am ucis-o pe Alexandra. Cred că vă dați seama că pe oamenii ăștia nu îi las așa. Îi voi da în judecată dacă pot fi indentificați, le voi face plângere penală. Am primit acuzații de o imbecilitate notorie. Că mă leg de acest caz ca să candidez la președinție. Eu am spus de atâtea ori. Nu mai am putere efectiv. Într-un fel și-au atins puțin scopul, dar nu mă dărâmă. Sunt doar siderat, scârbit de jigodiile care trăiesc în țara asta. Să vezi imaginea ta, pusă de un nenorocit pe niște cadarve... sunt de un impact de nu am cuvinte, nu pot să vă explic. Poate că ar trebui să trec pe la un spital pentru că nu mai reușesc să mănânc și să dorm și să mă alimentez așa cum trebuie de 10 zile. E o campanie furibundă, nu știu a cui. Probabil a acestui sistem pe care l-am întors, un sistem format din clanuri mafiote, din poliție, din parchet, din toate sistemele astea pe care le-am atacat. Dar strict cu privire la ceea ce mi se întâmplă mie și familiei mele, este greu de imaginat. Dumneavoastră vă dați seama prin ce trecem noi acuma?", a spus Alexandru Cumpănașu în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel