PRIMELE imagini cu Beuran în sala de operații. Se confirmă!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Au apărut imagini cu medicul Beuran.

Au apărut imagini cu medicul Beuran care a ajuns la pacientă după ce focul a fost stins. Așadar, se confirmă spusele sale. Medicul Beuran a ajuns la spital după ce s-a produs nenorocirea. Imaginile au fost date publicității de Antena 1.

Mircea Beuran a spus că semnătura lui apare pe protocolul de operație chiar dacă a intrat în sală după ce trecuse incidentul în care pacienta a ars, deoarece el a încheiat intervenția chirurgicală.

(w670) Beuran

(w670)

Amintim că profesorul Mircea Beuran a fost demis din funcţia de preşedinte al Comisiei de chirurgie generală a Ministerului Sănătăţii, a anunţat, marţi, ministrul Victor Costache.

"Domnul profesor Beuran a fost demis ieri de către domnul manager, iar noi l-am demis din funcţia de preşedinte al Comisiei Ministerului Sănătăţii de chirurgie generală", a declarat Costache în cadrul unei conferinţe de presă în care a prezentat concluziile verificărilor efectuate de Corpul de control al MS la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca, după cazul pacientei arse pe masa de operaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel