Primarul Vladimir Petruț, exclus din PSD, s-a înscris în PNL. Liberalul Dan Daniel amenință cu demisia

Ludovic Orban - președinte PNL
Ludovic Orban - președinte PNL

Un liderul PNL amenință că își dă demisia din funcție după ce un primar exclus din PSD s-a înscris în PNL.

Liderul PNL Cavnic, Dan Daniel, amenință că își dă demisia din funcție după ce primarul orașului, Vladimir Petruț, exclus din PSD, s-a înscris în PNL, precizând că nu a fost consultat de conducerea filialei județene Maramureș. Alături de Dan Daniel ar demisiona și alți aleși locali. Dan Daniel a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că nu s-a gândit niciodată că PNL "aleargă după voturi, nu după oameni de valoare".

„Îmi voi depune demisia"

„În legătură cu decizia PNL Maramureș privind înscrierea domnului Vladimir Petruț în PNL, eu nu am fost anunțat nici verbal și nici în scris de acest lucru și m-a nemulțumit modul în care acesta a fost primit în partid. Categoric îmi voi depune demisia din funcția de președinte al PNL Cavnic. Eu sunt și consilier local și vor demisiona alături de mine și ceilalți doi colegi din grupul PNL din Consiliul Local Cavnic. Nu m-am gândit niciodată că PNL aleargă după voturi, nu după oameni de valoare. Îmi este rușine să merg cu un astfel de om pe un drum de dreapta în politică. Mulțumesc din suflet tuturor colegilor care au fost alături de noi, încercând să facem ceva pentru oraș", a spus Daniel.

Potrivit acestuia, primarul Vladimir Petruț este „un om prefăcut și șmecher, care își bate joc de banul public".

„Am orientări de dreapta"

Primarul orașului Cavnic, județul Maramureș, Vladimir Petruț, exclus în luna martie din PSD, a trecut, vineri, la PNL, spunând că și-a dat seama, în timp, că are orientări de dreapta.

„Am luat, vineri, decizia de a mă alătura echipei PNL Maramureș. Mi-am dat seama, în timp, că am orientări de dreapta, pe parcurs înțelegi niște lucruri și atunci începi să te formezi, mai bine, ca individ în societate, prin acumularea experienței. Cu PNL mă simt bine, lucrez bine de trei ani, am colaborat cu ei, sunt compatibil cu acest partid. Sper ca împreună să pot realiza lucruri frumoase pentru toți cei care au fost și sunt alături de mine și de echipa mea. Fiind într-un partid de opoziție, suntem mai limitați în atragerea de fonduri, dar eu am fost un primar harnic, care mi-am făcut treaba și am proiecte în derulare, doar să mi se dea posibilitatea de a le pune în practică", spunea Vladimir Petruț.

Acesta a fost membru PSD, partid din care a fost exclus în 15 martie, și a activat, de atunci, ca independent. Vladimir Petruţ, contestatar al fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost cel care a spus că aleşii locali ai partidului au fost obligaţi să participe la un miting al social-democraților la București. În 21 iunie 2018, edilul din Cavnic, pe atunci membru PSD, a cerut demisia de onoare a lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel