Primarul şi viceprimarul din Focşani, audiaţi la DNA

DNA
DNA

Primarul și viceprimarul din Focșani au fost audiați la Direcția Națională Anticorupție din Galați. 

Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, împreună cu viceprimarul Marius Iorga şi alţi doi angajaţi din primărie, au fost invitaţi, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Galaţi, pentru a da declaraţii într-un dosar care o vizează pe o fostă directoare a Căminului pentru Persoane Vârstnice din Focşani, scrie Agerpres. 

"Toţi cei patru care am fost invitaţi azi la DNA Galaţi avem calitatea de martor într-un dosar care priveşte câteva aspecte legate de activitatea fostei şefe a Căminului pentru Persoane Vârstnice din Focşani. Dosarul este încă în lucru. În momentul în care se va finaliza, vom da toate informaţiile necesare", a declarat primarul Cristi Misăilă.

Primarul și viceprimarul nu au nicio calitate în dosar

La acest moment, nici primarul şi viceprimarul nu au calitatea de suspect sau inculpat în acest dosar.

"În acest moment, cele două persoane (primarul şi viceprimarul - n.red.) nu au calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar penal aflat pe rolul DNA, Serviciul teritorial Galaţi", a precizat DNA Galaţi.

Împreună cu primarul şi viceprimarul municipiului Focşani, au mai dat declaraţii la DNA şi secretarul primăriei, Eduard Corhană, dar şi şefa Serviciului Juridic din primărie, Carmen Ghiuţă.

Căminul pentru Persoane Vârstnice Focşani este o instituţie aflată în subordinea primăriei. De numele acestui cămin s-au legat în ultimii ani mai multe scandaluri, cele mai recente având legătură cu ultimul director, preotul Cătălin Ifrim, care a fost acuzat de o angajată de agresiune sexuală, iar în toamna acestui an a rămas fără permis, după ce a fost depistat de poliţişti băut la volan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel