Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur: Vrem să demonstrăm că PSD nu mai există

Primarul municipiului Botoşani, liberalul Cătălin Flutur, şi-a exprimat, duminică seară, satisfacţia faţă de rezultatul estimat al primului tur al alegerilor prezidenţiale potrivit căruia Klaus Iohannis ar fi obţinut circa 39% din voturile alegătorilor.

El a declarat, la sediul PNL din Botoşani, că scopul liberalilor este acela de a demonstra, în turul al doilea, că "PSD nu mai există".

"Rezultatul este conform cu ceea ce ne aşteptam. Când spun conform, mă gândesc la faptul că ştiam că domnul Iohannis va fi pe primul loc. Văd că lupta este destul de strânsă pentru locul doi, pentru că ceea ce vedem aici, mă refer la exit-polluri, nu cuprinde şi diaspora. Foarte interesant este cine va fi în turul doi alături de Klaus Iohannis. Suntem bucuroşi şi cred că, exact ce spuneam în această perioadă, cred am intrat într-o stare de normalitate. Preferinţa noastră este să demonstrăm în turul doi românilor şi prin vot că PSD nu mai există", a afirmat Flutur.

Candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 39% în primul tur al alegerilor prezidenţiale, de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă - 22,5%, iar candidatul Alianţei USR PLUS, Dan Barna - 16,4%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel