Mihai Chirica: Rog parlamentarii să voteze moţiunea, ca formă de recunoaştere a apartenenţei la poporul român

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a lansat vineri un apel către parlamentarii ieşeni pentru a vota moţiunea de cenzură, indiferent de culoarea politică.

Întrebat fiind dacă, în opinia sa, moţiunea de cenzură va trece la vot în plenul Parlamentului, primarul Iaşiului a spus: "Nu am globul la mine, nu ştiu dacă va trece sau nu". În schimb, el i-a rugat pe parlamentarii ieşeni să o voteze.

"Moţiunea de cenzură, nu am globul la mine, nu ştiu dacă va trece sau nu va trece, dar un lucru ştiu sigur şi am o rugăminte pentru toţi parlamentarii de Iaşi să susţină moţiunea de cenzură ca şi o formă de recunoaştere a apartenenţei la poporul român, şi nu la o clasă politică în decădere. Pe de altă parte, viitorul guvern, dacă începe imediat, mâine sau după data de 10 sau oricând va fi delegat de Parlament sau după alegerile din 2020, va fi un Guvern care trebuie să îşi asume o sarcină foarte grea, enorm de grea şi cred că cea mai mare sarcină va fi să repare. Dar ca să repari întâi trebuie să descoperi. Şi am şi făcut acest lucru. Va trebui să prezinte românilor ce s-a întâmplat în aceşti ani de guvernare PSD - Dragnea - Dăncilă, o guvernare care a coborât foarte, foarte mult ştacheta acestui popor şi care nu ar putea să meargă mai departe până nu vom afla adevărul", a declarat primarul Mihai Chirica, preluat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel