Primarul Brăilei, către Tudose: Succes colega!

foto: facebook / Dragomir Viorel Marian, primar Braila
foto: facebook / Dragomir Viorel Marian, primar Braila

Primarul Brăilei îi transmite premierului: "Succes Mihai Tudose! Suntem colegi, suntem prieteni şi ne susţinem reciproc"

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a transmis luni un mesaj public de susţinere a premierului Mihai Tudose, precizând că îl cunoaşte pe Mihai Tudose din 1999 şi că sunt colegi, prieteni şi se susţin reciproc.

'Îl cunosc pe Mihai Tudose din 1999. Suntem colegi, suntem prieteni şi ne susţinem reciproc. Un proverb românesc spune că după război mulţi viteji se arată. Unii caută să fie prieteni cu toată lumea şi, de fapt, nu sunt decât proprii lor prieteni. Prietenii adevăraţi nu ţin cont de conjuncturi şi nu aşteaptă să vadă ce se întâmplă pentru a şti cum se poziţionează. Succes Mihai Tudose!', a scris pe pagina sa de socializare Dragomir, care este liderul organizaţiei municipale a PSD şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

Primarul şi-a însoţit mesajul cu o poză în care apare alături de premierul Mihai Tudose şi de mai mulţi tineri din PSD Brăila, precizând în încheiere că şeful unei instituţii, gen guvern, consiliu judeţean sau primărie 'trebuie să îşi respecte agenda şi să decidă cele mai bune măsuri pentru realizarea obiectivelor stabilite'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel