Urmărește emisiunea live


Primarii PSD, solicitare pentru Dragnea. Ce răspuns le-a dat președintele partidului

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Primarii PSD i-au făcut o solicitare lui Liviu Dragnea. Președintele partidului le-a transmis un mesaj după cerința acestora.

Primarii PSD din Dâmboviţa i-au cerut, vineri, lui Liviu Dragnea să candideze pentru Preşedinţia României, iar liderul social democrat a răspuns că prioritare sunt alegerile europarlamentare, iar apoi să nu mai fie Klaus Iohannis să nu mai fie preşedinte încă un mandat.

Domnul preşedinte, în numele colegilor mei din Liga Aleşilor Locali vă cerem să candidaţi la Preşedinţia României (...). Dumneavoastră aţi făcut şi aţi muncit pentru români, drept pentru care aveţi încredere în români, candidaţi şi vom câştiga toţi. România va câştiga!, a spus primarul comunei Şotânga, Constantin Stroie, preşedintele Ligii Aleşilor Locali PSD Dâmboviţa.

Ce a transmis președintele PSD

Declaraţia a fost făcută pe scenă, la Conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, ce a avut loc la Casa Sindicatelor din Târgovişte şi unde Liviu Dragnea a fost prezent.

PSD are ca obiectiv să câştige alegerile europarlamentare. Al doilea obiectiv: Iohannis să nu mai fie preşedinte, a fost răspunsul lui Liviu Dragnea, întrebat de jurnalişti ce le transmite primarilor care i-au cerut să candideze.

Vezi și: Barna: Dragnea nu mai are majoritate la Camera Deputaților

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel