Primarii PSD Prahova, SMS protest. Laura Moagher, reacție fermă - UPDATE

S-ar fi primit mesaje prin care primarii ar fi fost anunțați că trebuie să vină la un protest organizat în fața DNA Ploiești, însoțiți de cel puțin cinci persoane. Presupusa semnatară a acestui mesaj, Laura Moagher, spune că nu îi aparține, informează Antena 3.

"Nu am transmis eu acest SMS Eu, în calitate de secretar executiv al organizației PSD Prahova, ori de câte ori, a fost nevoie de o reuniune am transmis personal tuturor. Niciodată nu am transmis un mesaj prin altcineva. Am înțeles de la colegul meu că acest mesaj a fost o eroare.

Într-adevăr, o discuție liberă, de la cetățean la cetățean, s-a purtat în sediu. Am spus că eu, Laura Moager, cetățean român, din Prahova, din Ploiești, m-aș duce în fața DNA ca să reclam aceste abuzuri care se întâmplă. Atâta tot. De la aia, până la SMS...", a spus Laura Moagher, la Antena 3.

UPDATE - Reacție Codrin Ștefănescu

"PSD Prahova nu a făcut această convocare. Primarii nu au primit niciun mesaj de la PSD. Nu se va discuta despre Kovesi în ședința de partid. Toată România așteaptă ca acești oameni plătiți din banii publici să-și facă datoria", a declarat Codrin Ștefănescu la Realitatea TV.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel