Primarii, atac la Guvern. Firea, reacție acidă

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a făcut o serie de precizări legate de revendicările legate de bugetul de stat pe 2019, înaintea întâlnirii programată cu Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici. 

Primarul general al Capitalei a făcut o serie de declaraţii înaintea întâlnirii care urmează să aibă loc cu Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici referitoare la bugetul de stat pe anul 2019 şi împărţirea efectivă a fondurilor. 

"Domnul preşedinte al AMR (n.r. - Asociaţia Municipiilor din România) a făcut demersuri de mai mult timp solicitând întâlniri cu cei care realizează schiţa de buget astfel încât să nu avem situaţia de astăzi în care, practic, se anunţă în scurt timp publicarea pe site a proiectului de buget dar consultarea are loc tot astăzi. Să considerăm că au fost sărbătorile şi multe zile libere şi să mergem pe buna credinţă şi că se va ţine cont de opinia reprezentanţilor autorităţii publice locale în creionarea proiectului de buget şi nu vor fi doar întâlniri protocolare care să nu se soldeze cu rezultate bune.

Nu e vorba despre bugetele pe care le gestionează primarii în scop personal, ci proiectele de investiţii ale ţării. (...) Bucureştiul contribuie cu 25% la PIB şi se întoarce foarte puţin înapoi la bucureşteni, iar aceasta este o mare nedreptate", a declarat Gabriela Firea. 

Vezi şi: Liviu Pop, dat în judecată pentru o declarație TV

Radu Tudor, experiență cumplită: Am fost acolo!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel