Primăria Suceava, investiție de un milion de euro

Municipalitatea va aloca un milion de euro pentru construirea unei parcări subterane în Piaţa Mică din Suceava, a declarat într-o conferinţă de presă, miercuri, primarul Ion Lungu.

Primarul Sucevei a spus că una dintre priorităţile din acest an o reprezintă continuarea modernizării pieţelor din municipiu, iar parcarea face parte din investiţia ce include reabilitarea şi modernizarea Pieţei Mici. Parcarea subterană ar urma să aibă 70 de locuri, fiind situată în proximitatea Universităţii Ştefan cel Mare, Spitalului Judeţean de Urgenţă, Poliţiei Municipiului Suceava sau Observatorului Astronomic, toate aceste instituţii având un număr insuficient de locuri de parcare.

'Dorim ca această parcare subterană să fie parte integrantă a pieţei. Valoarea totală a investiţiei se va ridica la un milion de euro. (...) Aşteptăm din moment în moment să se aprobe bugetul, să trecem la treabă. Eu sper să începem din acest an această parcare subterană la Piaţa George Enescu', a spus Lungu, precizând că în bugetul local a inclus deja o sumă de 3,5 milioane de lei cu această destinaţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel