Primăria Sectorului 4 a inaugurat cel mai modern loc de joacă

Situat în inima celui mai frumos parc din Capitală, noul loc de joacă inaugurat în Parcul Lumea Copiilor atrage zilnic sute de copii și părinți. Amenajat pe o esplanadă înconjurat de o mică piscină adâncă de doar 20 de centimetri și de fântâni arteziene, cochetul loc de joacă, echipat cu aparate moderne, de ultimă generație, te duce cu gândul la celebrul Disneyland. Doar că la o scară mult mai mică.

Dacă nu ați apucat încă să plecați în vacanță, ori mai aveți câteva zile până când veți călători în concediul mult-așteptat după un an de muncă, nu stați în case. Luați la pas parcurile din Capitală. Timpul va trece mult mai repede. Sunt atât de verzi, relaxante și pline de tentații, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

Parcul Lumea Copiilor

În urmă cu numai câteva săptămâni, Primăria Sectorului 4, prin S.C ADP S4, a inaugurat un nou loc de joacă, la câțiva metri de locul unde s-a desfășurat evenimentul Zilele Sectorului, un eveniment la care au participat zeci de mii de oameni. Tobogane, leagăne, balansoare, fântâni arteziene și nelipsitele animăluțe din cauciuc, lipite de tartanul care îmbracă locul de joacă, pe care cei mici nu le scapă din ochi nicio secundă. Părinții și bunicii care îi însoțesc pe cei mici au și ei locul lor de relaxare. Băncuțele sunt montate la fiecare pas.

"Parcul Lumea Copiilor trebuie să fie exclusiv pentru copii. La fel și Orășelul Copiilor. Cei mici trebuie să aibă unde să se joace, să alerge, să să se bucure atunci când vin în parc. Dacă noi, adulții, îi vedem așa, atunci și noi vom fi fericiți. Însă doresc să trag un semnal de alarmă vizavi de cei care vandalizează aceste locuri de joacă sau le mâzgălesc cu grafitti. Nu le mai stricați, lăsați-i pe copii să se bucure de ele!", a declarat Marian Goleac, directorul general al S.C. ADP S4, omul care s-a implicat în amenajarea micului Disneyland.

Marian Goleac, directorul general al S.C. ADP S4

Mai mult decât atât, în parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, administrate de Primăria Sectorului 4, locurile de joacă au fost modernizate. Pe lângă aparatele ultramoderne care oferă o maxima siguranță celor mici, există și spații de relaxare sau terenuri de sport cum ar fi: de fotbal, de tenis, de baschet, o pistă de atletism de ultimă generație, dar și o plajă artificială amenajată pentru cei care doresc să petreacă o zi de relaxare într-un ambient familiar ori să se bronzeze. Mai mult decât atât, în Orășelul Copiilor este amenajat și un spațiu cu aparate pentru cei care vor să facă fitness.

Daniel Băluță: Toate locurile de joacă din jurul blocurilor vor fi modernizare

Potrivit lui Daniel Băluță, primarul sectorului 4, toate locuri de joacă din jurul blocurilor vor fi modernizare. "Chiar de curând am amenajat locul de joacă de la intersecția bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Izvorul Rece și vom continua să modernizăm locurile de joacă, așa că aparatele vechi, toboganele uzate și leagănele rupte vor fi înlocuite cu unele noi, moderne", a declarat edilul sectorului 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel