Primăria care îi premiază pe elevii care fac mișcare

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

O primărie din România îi invită pe elevi să facă sport și să promoveze acest lucru. Mai mult, ei pot fi premiați de instituția publică. 

”Provocare de iarnă! Haideţi să facem mişcare şi să surprindem momentul”, este mesajul pe care îl transmite Primăria Sfântu Gheorghe elevilor. 

”Primăria Sfântu Gheorghe consideră că este important ca în cadrul Anului Elevilor să îi motiveze şi să îi implice pe aceştia în activităţi pentru o viaţă sănătoasă şi activă. O parte importantă a competiţiei "Clasa Campionilor - Cea mai atletică clasă din Sfântu Gheorghe" sunt şi sporturile de iarnă, astfel că organizatorii ar dori să încurajeze elevii să facă sport în aer liber iarna şi să captureze acele momente”, se arată într-un comunicat de presă. 

Ce trebuie să facă elevii

Scopul provocării este ca elevii să surprindă momentele din timpul schiatului, snowboardingului, patinajului, săniuşului sau a oricărui alt sport de iarnă şi să trimită până pe 26 ianuarie fotografiile făcute la adresa de e-mail [email protected] sau să le încarce pe Instagram, cu tag la pagina @diakokeve_anulelevilor.

Tinerii care trimit cele mai bune fotografii pot câştiga borsete personalizate cu Anul Elevilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel