Primăria București: 343 de utilaje și 1000 de operatori manuali vor acționa luni noapte

tanar-disparut-de-12-ore
tanar-disparut-de-12-ore

Aproape 350 de utilaje de deszăpezire şi peste 1.000 de operatori manuali acţionează luni noaptea în Capitală, informează PMB.

„Având în vedere cantităţile de zăpadă înregistrate în Capitală, dar şi prognoza meteorologilor care anunţă ninsori în continuare, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Control a Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti desfăşoară în acest moment acţiuni de verificare privind respectarea programelor de deszăpezire şi combatere polei", se arată într-un comunicat remis de Primăria Generală.

343 de utilaje și 1000 de operatori manuali


Potrivit PMB, de la ora 19,30 se află în teren 343 de utilaje de deszăpezire, care acţionează în baterii prin pluguit şi împrăştiat material antiderapant, dar şi peste 1.000 de operatori manuali care intervin pentru curăţarea staţiilor RATB, a gurilor de metrou, a trotuarelor şi a trecerilor de pietoni.

Se acţionează cu prioritate pe arterele principale, pe cele cu transport public, dar şi pe cele care asigură accesul la instituţiile de interes public sau social, continuându-se cu arterele laterale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel