Fake news grosolan despre Dăncilă, demontat de Chirieac

Mai mulți ”lideri” PSD și-ar fi retras sprijinul pentru Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale, transmitea România TV. Analistul politic Bogdan Chirieac a demontat știrea falsă, arătând că e vorba de 2-3 primari, nu de lideri influenți ai partidului sau lideri de vârf. 

Concret, primarul din Slobozia și primarul din Bacău au anunțat, în postări pe paginile lor de Facebook, că îl susțin pe Mircea Diaconu în campania pentru alegerile prezidențiale. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit în direct la România TV unde a fost întrebat despre cât de mult poate influența votul și electoratul pentru Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale. 

”Să nu fie genul de știre de campanie electorală menită să îi dezamăgească și să îi dezarmeze pe simpatizanții PSD. Deci să vedem cine sunt liderii PSD care au anunțat oficial că nu o mai sprijină pe Viorica Dăncilă. Să nu fie un fake news. O petardă de campanie. Deci este vorba despre primarul din Slobozia și primarul din Bacău. Să vedem președinții de organizații. Astăzi de dimineață, nu se pomenea despre așa ceva. În momentul în care vor fi lideri puternici din PSD care să anunțe așa ceva, lideri recunoscuți la nivel local și național, atunci putem vorbi de o știre. Nu vreau să îi minimalizez pe cei doi primari, dar ideea... e o mișcare cu doi primari că le-o fi ciocănit cineva în geam azi-noapte și s-au gândit că e mai bine așa sau avem de a face cu o mișcare a partidului. Ar trebui să verificăm chiar la doamna Dăncilă și la alți lideri importanți din PSD să vedem ce se întâmplă. PSD ar trebui să aibă o reacție în următoarele minute. Este genul de știre care îți demobilizează electoratul. E ca și cum PNL ar anunța că nu-l mai sprijină pe Klaus Iohannis, ci pe Dan Barna. Vă dați seama de impactul unei asemenea știri. Același lucru se întâmplă acum la PSD în condiția în care doamna Dăncilă, pe toate sondajele, era destul de confortabil în turul al doilea”, a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel