Adrian Mocioniu, primar Slobozia, susținere pentru Mircea Diaconu: 17% în Slobozia

FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV

Primarul din Slobozia și primarul din Bacău, după ce li s-a retras susținerea din PSD acum aproximativ cinci săptămâni, și-au arătat astăzi, pe Facebook, susținerea față de Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale. 

Adrian Mocioniu, primarul din Slobozia, a intervenit în direct la România TV unde a susținut că decizia de a-l susține pe Mircea Diaconu ar fi fost luată mai de mult timp, iar primarul din Slobozia și cel din Bacău nu ar fi singurii. 

”Decizia am luat-o, oarecum, mai de mult. Noi, primarii, suntem, din politică, cei care avem cel mai mult contact cu cetățenii. Noi ne întâlnim cu dânșii zi de zi pe stradă. Noi cred că știm cel mai bine pulsul efectiv al societății. Și vă vreau să vă spun că în acest sens mesajul nu vine dinspre primar spre cetățeni ci dinspre cetățeni spre primar. Cred că cuvinte de laudă pentru Domnul Diaconu, oricât am spune fiecare, suntem subiectivi. Deci la alegerile europarlamentare din 2014, domnul Diaconu a avut 17%, iar după PSD a fost cel mai bun scor electoral pe care l-a avut în Slobozia. Deci nu este o dorință expres a primarului, ci este o dorință a cetățenilor. Chiar astăzi am făcut o acțiune de campanie. Noi simțim cel mai bine oamenii. Noi primarii trebuie să ne asumăm orice gest pe care îl facem. În afară de președinte noi suntem singurii care suntem aleși uninominal, cărora li se judecă fiecare gest. Și să știți că nu este doar primarul de la Slobozia sau doar primarul de la Bacău. Noi am ieșit cu mesaje publice poate că pentru că ne-am asumat și nu suntem legați efectiv de un partid. Eu știu ce înseamnă independența. Eu m-am depărtat de structurile politice de mai mult timp”, a declarat Adrian Mocioniu, primarul din Slobozia, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel