Primar lovit de un bărbat beat

Primarul comunei Preutești din județul Suceava a fost lovit în față de un sătean beat, care îi reproșa că locuința sa a rămas neracordată la apă. Primarul a sunat la 112, dar agresorul s-a urcat la volanul unei mașini și a plecat.

Primarul comunei Preutești, Ion Vasiliu, a fost lovit de un localnic în timp ce făcea un control la școala din localitatea Leucușești.

Localnicul, băut bine, i-a reproșat primarului că nu l-a racordat la rețeaua de alimentare cu apă a localității și, pentru că edilul a încercat să nu intre în polemică cu acesta, scandalagiul l-a lovit pe primar cu pumnul, în zona feței.

Imediat după ce l-a lovit pe edil, localnicul s-a urcat în mașină și a plecat, fiind prins pe drum de către polițiști, după ce primarul a cerut ajutor prin 112.

Dosar penal pentru agresor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că primarul a primit o lovitură în zona feței de la bărbatul beat, după care acesta s-a urcat în mașină și a plecat, fiind prins apoi de polițiști. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și avea o alcoolemie de 1,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care va face cercetări pentru ultraj, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel