Primar Balș, violent cu un tânar în timp ce îl filma

Poliţia a deschis un dosar penal, după ce un tânăr a depus o plângere în care îl acuză pe primarul din Balş, Mădălin Teodosescu, că l-a lovit.

  Primarul PNL din Balş, Mădălin Teodosescu, a fost filmat cum loveşte şi insultă un tânăr din oraş, după ce acesta i-a reproşat că nu a făcut nimic pentru localitate. Incidentul s-a petrecut, joi, în timp ce edilul făcea campanie electorală în localitate.

În imagini apare primarul care loveşte telefonul cu care este filmat, după ce i se reproşează că nu a făcut nimic pentru oraş. Pe filmare se mai aude cum primarul îi spune celui care filmează că 'stă toată ziua la bar' şi 'trage pe nas'.

'La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 17,00, un bărbat de 33 de ani din oraşul Balş a sesizat prin plângere scrisă faptul că în cursul aceleaşi zile, în jurul orei 16,00, în timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate, ar fi fost victima unei agresiuni.

Bărbatul a declarat că în timp ce filma pe spaţiul public, lângă acesta a venit un bărbat de 49 de ani, primarul oraşului Balş, care l-ar fi lovit şi i-ar fi distrus telefonul mobil. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere', precizează IPJ Olt, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel