Prietenii de la 11, schimbări majore. Ce se întâmplă cu emisiunea

Florin Ristei și Diana Munteanu
Florin Ristei și Diana Munteanu

Diana Munteanu și Florin Ristei, împreună cu echipa emisiunii ”Prietenii de la 11”, pregătesc o schimbare majoră pentru această vară.

Începând de luni, 30 iulie, când se sărbătorește Ziua Internațională a Prieteniei și când matinalii ”Neatza cu Răzvan și Dani” intră în vacanță, Diana Munteanu și Florin Ristei se vor bucura de o oră în plus de emisie, astfel că emisiunea se va numi ”Prietenii de la 10”.

”Suntem fericiți, bucuroși că reușim să binedispunem oamenii zi de zi. Suntem ca o mare familie, ne înțelegem foarte bine, avem aceeași energie pozitivă. Începând din 30 iulie, îi așteptăm ca și până acum pe prietenii noștri, cu surprize live, în fiecare zi de luni până vineri, dar vom avea la dispoziție mai mult timp împreună. Asta pentru că vom da startul, cu voie bună, de la ora 10.00”, spun Diana Munteanu și Florin Ristei potrivit unui comunicat remis DCNews.

Cu ce surprize îi vor aștepta în această vară Prietenii de la 10 pe telespectatori, aceștia vor vedea, live, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel