Prietena Cristinei Țopescu publică un fișier audio pe pagina de Facebook a jurnalistei. Ce s-a spus

Prietena Cristinei Țopescu a publicat pe contul de Facebook al jurnalistei un fișier audio.

„Numele meu este Diana Maria. De formație sunt jurnalist. (...) Pe Cristina Țopescu am cunoscut-o în 2015 la primul marș Colectiv, care a fost organizat de una din prietenele și vecinele mele de la acel moment. Atunci ne-am cunoscut (...) și a fost un fel de amor la prima vedere, pentru că în momentul în care Cristina a aflat că eu am o boxeriță și o maidaneză adoptată m-a văzut și m-a privit altfel, pentru că așa era Cris", începe relatarea prietena Cristinei Țopescu, într-un fișier audio postat, marți, pe pagina de Facebook oficială a jurnalistei.

„Cum să nu devină Cristina tristă când, după ce a murit tatăl ei, toți prietenii au sunat-o. Unul nu a intrebat-o, deși știau că nu lucrează: Cristina, ai cu ce să îți plătești chiria, ai unde să stai?”, spune prietena jurnalistei.

Aceasta explică și de ce vreme de 3 săptămâni nu a vorbit cu Cristina Țopescu: „Cristina își găsise serviciu, era fericită. (...) Era un fel de mini club între vecine. Mă intreba: ai văzut-o pe Cristina? „Nu am văzut-o din data de 19. (...) Stai s-o sun și eu". Telefoanele sunau în gol. Am conchis că e posibil să fie supărată pe noi pentru că nu ii făcusem o invitație expres de sărbători. (...) Nu mi-am făcut griji pentru că o vedeam activă pe Whatsapp, pe Facebook. (...) Am dat o raită, cățeii se vedeau, dar nu părea nimic suspect. Dumincă însă când am sunat iarăși, i-am trimis mesaje, îi lăsasem și un bilet în ușă. Nu am primit niciun răspuns. (...) Cristina nu avusese probleme de sănătate majore, analizele erau ok. Eu țipam „Cristina!". Ina, prietena noastră comună a spus că poate a plecat în străinătate", notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel