Urmărește emisiunea live


Prezidențiale, turul II. Bulai: Iohannis, într-o situație ciudată. Nu-l împiedică nimeni

Sociologul Alfred Bulai a făcut o scurtă radiografie a alegerilor prezidențiale de peste două zile, analizând prestația președintelui Klaus iohannis.

Alfred Bulai a fost invitat la TVR 1, unde a explicat care sunt așteptările legate de președinte:

”Așteptările de la populație de la președinte sunt foarte mari, altfel nu s-ar înghesui lumea la vot. Și nici în diaspora. În acest moment e într-o situație ciudată Klaus Iohannis. Are, desigur, votul unei părți mari din români și nemulțumirea unei părți și mai mari dintre foștii săi votanți. Atenție: El a fost de șase milioane și ceva de oameni și n-o să mai aibă acest număr”, a spus sociologul, joi seara.

De ce sunt nemulțumiți? Pentru că nu a fost ceea ce se așteptau. Problema este că dacă tu rămâi singur pe o insulă pustie, ești cel mai frumos om de acolo dar și cel mai urât, pentru că nu ai comparație. Cei mai mulți români votează cu Klaus Iohannis pentru că sunt captivi. Nu că sunt fascinați de Klaus Iohannis, de ce a făcut, așteptările au fost foarte mari față de Klaus Iohannis. Aducați-vă aminte de numeroase episoade în care era cu totul absent. Noi vorbim de o dinamică doar în anul electoral”, a mai spus Alfred Bulai.

”Nu-l împiedică nimeni pe președinte, ca parte a a puterii executive, să fie prezent în spațiul public și să ne atragă atenția nu numai pe probleme de corupție și justiție, că în țara asta sunt infinit mai multe probleme”, a încheiat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel