Prezidențiale, după căderea Guvernului. Chirieac: Aceste două persoane au prima şansă în faţa lui Iohannis

Klaus Iohannis - Viorica Dancila
Klaus Iohannis - Viorica Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre viitorul politic al Vioricăi Dăncilă, în contextul alegerilor prezidențiale, după ce moțiunea de cenzură a trecut.

"Deocamdată, nu este posibil, din punct de vedere tehnic, scoaterea de pe lista de candidaţi a doamnei Viorica Dăncilă. Dânsa va figura pe buletinul de vot. PSD va tinde să o voteze pe doamna Dăncilă chiar în această postură. Nu o văd neapărat intrând în turul doi.

Dacă managementul partidului va fi că până acum - că până la urmă trecerea moţiunii este un eşec pentru PSD - înseamnă că nu au ştiut să îşi folosească structurile, nu au reuşit să îşi exercite puterea, personalitatea, legăturile. În partea cealaltă, l-aţi văzut pe domnul Ponta, care este omul zilei. A spus "cer ca PSD să îl sprijine pe Mircea Diaconu". Culmea este că Diaconu îl bate pe Iohannis, la fel ca Dan Barna. Doamna Dăncilă bate sau nu. Dar cei doi au prima şansă în faţa lui Iohannis", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3.

Cât despre posibilitatea ca Viorica Dăncilă să fie schimbată de la conducerea partidului, analistul politic a spus: "Cu siguranţă PSD nu va avea nesăbuinţa asta în campanie electorală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel