Prezidenţiale 2019. Viorica Dăncilă şi-a schimbat discursul de lansare: Joi arăta altfel

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a anunţat, la începutul discursului pe care l-a susţinut sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaturii la prezidenţiale, că îşi pregătise un alt mesaj. 

"Vă mărturisesc că discursul pregătit pentru această zi arăta altfel până în ziua de joi. Știu că ceea ce s-a întâmplat v-a afectat și vreau să știți că vă înțeleg. Cu toate acestea, mă bucur din toată inima să văd că avem în continuare spiritul și energia de luptător, că ele nu mor niciodată, indiferent de momentele pe care le traversăm. Acesta e momentul în care trebuie să înțelegem că nu trebuie să ne îndoim de puterea pe care o avem. Să stăm uniți și să luptăm umăr la umăr pentru ca PSD să fie din nou", a declarat Viorica Dăncilă.

"Nu vor fi simple bătălii de campanie, va fi un adevărat război în care trebuie să ne punem efortul, munca, inimile și tot curajul de care putem da dovadă. Ca de fiecare dată când au crezut că ne-au înfrânt, dar ne-am întors mai puternici, mai organizați. Aceste forțe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD, e singurul lor obiectiv. A fost primul pas", a declarat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel