Prezidenţiale 2019, turul 2. Lucian Bode: România se poate vindeca prin vot

Lucian Bode
Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că are certitudinea că România se poate vindeca prin vot.

"Este normal ca şi astăzi să votez pentru continuitate, să votez pentru România, cu speranţa că România se poate face bine. Am certitudinea că România se poate vindeca prin vot. Fac un apel şi pe această cale către toţi românii, către toţi sălăjenii, să-şi sacrifice câteva minute din timpul lor liber astăzi şi să vină la vot să-şi aleagă preşedintele", a precizat ministrul Transporturilor.

El a adăugat că votul de duminică poate consfinţi formarea unei echipe Guvern - preşedinte care să lucreze în interesul României.

"Ştim cu toţi, funcţia de preşedinte a României este, de departe, cea mai importantă funcţie în stat. Preşedintele dă, întotdeauna, direcţia. Guvernul pune în aplicare politicile publice asumate prim programul de guvernare. Astăzi, avem şansa să revenim la normalitate, să dăm ţării o echipă preşedinte - Guvern care să lucreze în interesul României", a conchis Lucian Bode.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel