Prezidențiale 2019, Tăriceanu - Dragnea. Este spirala tăcerii

Potrivit ultimelor informații, Călin Popescu Tăriceanu este decis să candideze la alegerile prezidențiale de la finalul anului, cu sau fără sprijinul PSD.

Informația a fost dată publicității de România TV. Atâta vreme cât conduci un partid de 5% nu ai șanse pentru Palatul Cotroceni, oricât l-aș respecta eu pe Călin Popescu Tăriceanu. Îl apreciez, a fost un stâlp efectiv al luptei împotriva statului subteran, este un merit pe care istoria îl va reține, dar având un partid de 5% nu are șanse la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea și spirala tăcerii la prezidențiale

În sondaje apare Călin Popescu Tăriceanu foarte sus, Liviu Dragnea umăr la umăr sau mai jos. Este ceea ce se numește spirala tăcerii. Ca urmare a demonizării lui Liviu Dragnea, care a fost promovat corupt, dar nu a ținut, acum e dictatorul care ne ”scoate din Europa”, lumea se teme să spună la sondaje că îl va vota. Astfel se duc în zona lui Călin Popescu Tăriceanu care este în coaliție. Este ceea ce sociologii numesc ”spirala tăcerii”. 

Nu se poate să ai un partid de 5% și să tu să ai 50% în sondaje. Faptul că domnul Tăriceanu face acest anunț este un fapt pozitiv. A început lupta dintre Dacian Cioloș și președintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel