EXCLUSIV  Prezidenţiale 2019 - numărătoare paralelă. Vosganian, decizie ALDE

Tăriceanu - Vosganian
Tăriceanu - Vosganian

Varujan Vosganian a vorbit, pentru DC News, despre votul la prezidenţiale şi a spus dacă ALDE va face sau nu o numărătoare paralelă a voturilor.

"Noi de pildă la Iaşi toţi pe care i-am pus în secţii le-am cerut să aibă la ei telefoane mobile, să facă fotografii şi să ni le trimită. Noi suntem decişi să facem o numărătoare paralelă şi în privinţa asta, crede-mă, nu înţeleg de unde apar aceste zvonuri cum că noi ne-am abandonat candidatul, lucru care nu e deloc adevărat. Este o decizie luată la nivel naţional privind efectuarea numărătorii paralele. Noi avem un colectiv comun care se va ocupa de acest lucru şi care e condus de Norica Nicolai din partea noastră şi de Sorin Cîmpeanu, mă rog, de la Pro România... Acum nu ştiu ce să mai spun", ne-a declarat Varujan Vosganian.

Întrebat ce estimare are pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale, Varujan Vosganian a răspuns: "Nu ma risc, după votul de la europarlamentare, să dau o estimare. Tot ceea ce pot să spun este că dacă Mircea Diaconu va intra în turul doi, încă se mai joacă".

În altă ordine de idei, întrebat dacă nu cumva faptul că ALDE şi Pro România au avut poziţii diferite la votul de învestire a Guvernului Orban va afecta votul pentru Mircea Diaconu, Varujan Vosganian a răspuns: "Noi cu Pro România nu avem o alianţă politică. Noi nu am negociat poziţii comune; singura perioadă în care am avut o colaborare parlamentară a fost în săptămâna când noi nu am avut grup şi ne-am afiliat grupului lor. Dar şi în acea săptămână am votat diferit. Noi nu am avut nicio clipă o agendă politică comună, decât susţinerea candidaturii lui Mircea Diaconu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel