Prezidențiale 2019. Dosar penal pentru o femeie care l-a lovit pe locțiitorul unei secții de votare

O femeie care a lovit duminică un membru al comisiei din secţia 149 din Iaşi, pentru că a fost trimisă să voteze la secţia unde este arondată, a fost amendată şi pe numele său poliţiştii au deschis dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al BEJ Iaşi, Marta Dunca, a declarat că o femeie în vârstă de 40 de ani s-a prezentat la secţia 149, de la Şcoala Gimnazială "Ionel Teodoreanu", din cartierul Ciurchi, pentru a vota.

Pentru că a fost trimisă unde este arondată, femeia a sărit peste biroul unde se afla preşedintele secţiei de votare, cu intenţia de a-l lovi. Locţiitorul preşedintelui a intuit gestul şi a intervenit, moment în care a fost lovit cu pumnul în faţă.

"La secţia 149 a venit o persoană din zona Nicolina. A fost verificată şi i s-a transmis că trebuie să voteze unde este arondată. Dumneaei, brusc, fără să dea dovadă de ceartă sau de agresivitate, a sărit peste masă şi a atacat preşedinta secţiei de votare. Ea s-a ferit, dar a avut de suferit locţiitorul, care a văzut incidentul şi a încercat să aplaneze situaţia. A fost însă lovit puternic cu pumnul în buză. Imediat a fost anunţată paza şi s-au luat măsurile care s-au impus: femeia a fost reţinută, a fost amendată, pe numele ei s-a deschis şi un dosar penal şi a fost predată celor de la Institutul (de Psihiatrie - n.r.) Socola, pentru că avea ceva manifestări care ieşeau din sfera normalului", a spus Marta Dunca, citată de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel