EXCLUSIV  PREZIDENȚIALE 2019. Dăncilă, la sediul PNL unde Iohannis a anunțat conferință de presă. Ce se întâmplă

Dăncilă
Dăncilă

Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidențiale, va susține miercuri, începând cu ora 18.00, o conferință de presă la sediul central al PNL, potrivit unui anunț al formațiunii politice.

Cum ar fi dacă Viorica Dăncilă ar merge la sediul PNL? Klaus Iohannis evită confruntarea directă cu Viorica Dăncilă. O dezbatere cu candidatul PSD la prezidențiale l-ar dezavantaja pentru că nu are decât de pierdut. La o dezbatere, există riscuri pe care Klaus Iohannis nu și le asumă. În schimb, cel care se află pe locul doi este întotdeauna avantajat de o dezbatere. Nu are ce pierde.

Dezbatere femeie - bărbat

În altă ordine de idei, profesorul Alfred Bulai a spus că întotdeauna o dezbatere va fi mai grea pentru un politician-bărbat care se luptă cu un candidat-femeie pentru că aceasta din urmă are mult mai multe posibilități de reacție. O luptă între doi candidați bărbați este mai dură decât între un candidat-femeie și unul bărbat.

De asemenea, Viorica Dăncilă ar putea să invoce faptul că din moment ce vrea să fie președintele tuturor românilor, ar putea merge la sediul PNL. Dacă acolo este dezbaterea, candidatul PSD poate merge ”acasă” la liberali pentru a arăta că vrea să fie președintele atât votanților PSD, cât și a votanților PNL și a oricărui alt român, indiferent de partid.

Viorica Dăncilă ar putea merge la sediul PNL pentru a da nas în nas cu Klaus Iohannis într-un soi de dezbatere. Ce s-ar întâmpla? Klaus Iohannis i-ar refuza accesul la conferința de presă?

RĂMÂNEȚI PE DC NEWS. Vom transmite declarațiile în format LIVE TEXT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel