PREZIDENȚIALE 2019. Ciutacu - Chirieac pe cine ar vota

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Victor Ciutacu pe cine ar vota într-o finală prezidențială Liviu Dragnea - Dacian Cioloș.

”Într-o finală Dragnea - Cioloș, cu cine ați vota?”, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Victor Ciutacu.

Jurnalistul de la România TV a zis: ”Ferească-ne Dumnezeu de așa ceva! Dacă vreți să vă răspund... între Dragnea și Cioloș, mă duc direct, cu ambele mâini, pe Dragnea, n-am nicio apăsare în acest sens. Dar dumneavoastră vă duceți pe Dragnea?”.

”În finala respectivă, categoric da”, a adăugat Bogdan Chirieac.

Candidat comun PSD-ALDE

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu respinge varianta unei candidaturi a liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru alegerile prezidenţiale.

Dragnea spune că este important ca viitorul preşedinte să fie un candidat comun al celor două partide care formează coaliţia de guvernământ.

"Intenţionez să ajungem într-un timp rezonabil - şi eu, şi domnul Tăriceanu, şi cele două partide - la concluzia că trebuie să fie un candidat unic şi după momentul acela vom şi stabili cine are cele mai mari şanse. Nu resping nicio variantă, nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva. Cine vom constata că are cele mai mari şanse, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze. Încă cinci ani cu Iohannis înseamnă dezastru pentru România", a spus Dragnea, la Antena 3.

VEZI ȘI: EXCLUSIV PSD-ALDE, candidat comun la prezidențiale. Ce spun analiștii

 

Șef Stat Major. Iohannis, avertisment: Are grave consecințe și atrage răspunderea juridică a tuturor persoanelor implicate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel