Prezidenţiale 2019, cifre candidați. Chirieac: Răsturnare de situaţie. Nu am mai întâlnit aşa ceva în 30 de ani

 Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat, în direct la Antena 3, cifrele momentului privind prezenţa la urne dar şi cifrele date de exit poll-urile care se fac pe durata desfăşurării procesului de vot. 

Întrebat de Radu Tudor, moderatorul emisiunii, ce ar însemna ca prezenţa la vot să atingă 50%, Bogdan Chirieac a declarat: "Înseamnă 9,4 milioane de persoane. O prezenţă semnificativă. Putem spune că ceea ce iese din acest prim tur e semnificativ pentru voinţa românilor. Rezultă că unul din doi români ar merge la vot şi de acolo rezultă ce anume vor românii să vadă în turul doi".

În privinţa estimărilor privind rezultatul votului, analistul politic Bogdan Chirieac a declarat: "E o răsturnare de situaţie. Un candidat e departe de cifrele vehiculate de partidul care-l susţine, care vrea să iasă din primul tur... Rezultă că între candidatul de pe locul doi şi cel de pe locul trei este o luptă acerbă, fiindcă unul dintre partide face non-combat. Surprinzător acest lucru, nemaiîntâlnit. Ne confruntăm cu o situaţie pe care eu nu am mai întâlnit-o în 30 de ani de la Revoluţie şi aproape 30 de ani de presă. Cred că reţele de socializare vor avea, din nou, un rol hotărâtor în ultimele ore rămase până la închiderea urnelor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel