EXCLUSIV  Prezidențiale 2019. Burculeţ, astrolog DCNews, element SURPRIZĂ

Ioan Burculeţ, astrolog DCNews, susţine că România va avea parte de o surpriză neașteptată la sfârșitul anului 2019, când sunt programate alegerile prezidențiale.

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț a făcut o serie de previziuni interesante pentru 2019, an cu miză, în care va fi ales președintele României. Potrivit acestuia, se va produce o schimbare pe nimeni nu o va lua în calcul.

„Este o chestiune interesantă spre finalul anului 2019”, a spus astrologul DCNews, adăugând ulterior: „Va fi o surpriză la care nu se va aștepta nimeni (n.r. cu privire la numele președintelui României)”.

„Este un Uranus care va aduce elementul surpriză", a adăugat acesta. Totodată, a explicat că „Uranus a mai avut o influență în anul 1989. Atunci, a fost o scindare de putere, a fost revoluție. Toți știm ce s-a întâmplat. La sfârșitul lui 2019, în ultimul trimestru, va fi prezent același Uranus. Nu va veni cu revoltă, cu rebeliune, ci cu o reformă totală în sfera politică”. De asemenea, a subliniat că „Uranus nu prea stă la discuții”.  

„Va fi o schimbare la care nu se va aștepta nimeni, nu o va lua nimeni în calcul", a mai spus Ioan Burculeț, concluzionând că „multe partide vor fi șifonate”.

VEZI ȘI: Horoscop cu astrologul Ioan Burculeț, interviu. Noi emisiuni la DC News


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel