Prezidenţiale 2019. Eugen Tomac a votat

Basescu - Tomac
Basescu - Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, a votat, vineri dimineață, la Chișinău la alegerile prezidențiale, afirmând că a devenit o tradiție să își exprime votul pentru alegerile prezidențiale în capitala Republicii Moldova. El a mai spus că a votat ”singurul candidat unionist, profesorul Paleologu”.

”Pentru mine a devenit o tradiție să îmi exprim votul la Chișinău pentru alegerile prezidențiale. (...) Pentru viitorul președinte al României am decis să votez tot la Chișinău. Îi invit pe toți cetățenii români să-și exprime dreptul de vot, pentru că la propunerea PMP la alegerile prezidențiale se votează anticipat, deci nu vom mai avea cozile interminabile. Am venit azi să votez exact la ora 12.00 tocmai că îmi doresc ca un număr cât mai mare de cetățeni să voteze”, a declarat Eugen Tomac.

El i-a îndemnat pe cei care au și cetățenie română să meargă să voteze

”Votez singurul candidat unionist, singurul care are prevăzută unirea României cu Republica Moldova în programul prezidențial”, a mai spus liderul PMP. Prima secție de votare a fost deschisă în Auckland din Noua Zeelandă, vineri, 01.00 ora României, echivalentul orei locale 12.00. La alegerile prezidențiale din acest an au fost organizate 835 de secții de votare pentru românii din străinătate. La primul tur de scrutin românii de peste hotare vor vota între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel