Prezidenţiale, turul doi. Bogdan Chirieac, întrebare cheie pentru Rareș Bogdan

Bogdan Chirieac și Rareș Bogdan s-au contrazis în direct la România TV în privința candidaților de la alegerile prezidențiale.

După ce USR-PLUS și-a anunțat candidatul propriu la prezidențiale în persoana lui Dan Barna, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat duminică, în direct la România TV, că președintele Klaus Iohannis va câștiga primul tur al alegerilor prezidențiale cu peste 35%. 

„Va intra pe locul întâi domnul preşedinte în turul doi. Nu există electorat PSD sau PMP sau UDMR. Există români. Români care trebuie să aleagă între doi candidați din turul doi. Președintele va intra în turul doi cu un scor între 35 și 42%. Viorica Dăncilă nu va atinge 20%", a susținut Rareș Bogdan, în direct la România TV.

Bogdan Chirieac, întrebare cheie pentru Rareș Bogdan

Întrebat de analistul politic, Bogdan Chirieac, cu cine crede că va vota electoratul PSD în turul doi, "dacă ar intra Klaus Iohannis, că domnul Barna intră sigur", Rareș Bodgan a răspuns:

"Adică domnule Chirieac, să înțeleg că dvs. vă îndoiți că actualul președinte al României va intra în turul doi pe locul întâi?", a răspuns  Rareș Bodgan.

"Deci astăzi când vorbim, cu toată dragostea în general și în special pentru dumneavoastră, mi-e teamă că domnul președinte vine de pe locul trei sau aleargă pe locul trei. Domnul Barna, doamna Dăncilă, domnul Iohannis", a precizat Bogdan Chirieac. 

Contre în direct la televizor 

"Dacă nu intră Klaus Iohannis pe primul loc în turul doi, eu sunt de acord să părăsesc spațiul public timp de trei luni de zile, sa stau doar la Bruxelles. Dar dacă președintele va intra în turul doi pe primul loc cu peste 35%, sunteți de acord să faceți același lucru, să intraţi în silenzio stampa?", i-a propus Rareș Bogdan lui Bogdan Chirieac.

"Asta e o chestie comunistă sau fascistă", a reacționat Bogdan Chirieac la propunerea lui Rareș Bogdan.

Vezi și: Electric Castle, primul festival din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel