Prezentatoare tv, apariție controversată. Ce apare în imagine?

Telespectatorii vigilenți fac glume pe seama unei prezentatoare tv de la Channel Nine, după ce a purtat o haină cu un "decolteu falic". Aceeași haină a fost purtată și de prezentatoarea de la Channel Ten, Natarsha Belling.

"Ar trebui să ne prefacem că vedem o rachetă?", se întreabă telespectatorii, după ce au observat forma decolteului purtat de Samantha Heathwood, în timpul programului tv, scrie Daily Mail.

Imaginea a devenit virală pe internet, după ce un internaut a publicat-o pe reţelele sociale, apărând nenumărate glume pe seama tinerei de 38 de ani: "Garantat, niciuna nu va mai purta acest outfit vreodată, după ce își vor da seama", "Totuși fermoarul este de aur".

"Jacheta din 2016 încă "trăieşte"

Între timp, postul de radio Triple M, din Sidney, a postat pe Facebook un meme cu Samantha şi prezentatoarea Natarsha Belling, din 2016, alături de textul: "Confirmat. Jacheta din 2016 încă "trăieşte". Nu este prima dată când jacheta verde a stârnit coontroverse. În 2016, prezentatoare Ten Eyewitness, Natarsha Belling, a purtat articolul vestimentar, în timp ce citea buletinul de weekend.

Şi alte prezentatoare au fost "prinse cu mâţa în sac": Melissa Doyle, prezentatoare Channel Seven, Eva Milic, prezentatoare Channel Nine, în 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel