Prezentatoare Realitatea TV: Oamenii de la mitingul PSD, niște drojdieri

Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru

Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii ”Acasă la oamenii realității”, a vorbit despre oamenii care au fost la mitingul PSD.

”Cu un ochi râd, cu altul plâng. Mă amuz. Nu mi-o luați în nume personal, dar nu știu cum se face, dar am văzut numai fețe de drojdieri", a spus Alexandra Păcuraru, printre zâmbete, la Realitatea TV.

La momentul de vârf al manifestaţiei, în zona Piaţa Victoriei s-au aflat peste 200.000 de oameni veniţi la acest miting, îmbrăcaţi în bluze albe şi purtând steaguri tricolore, pancarte cu mesaje.

Pe lângă Liviu Dragnea, de pe scena pe care a fost afişat mesajul "Jos statul paralel" pe un ecran uriaş au mai susţinut discursuri premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, deputatul Liviu Pleşoianu, liderul sindical Matei Brătianu şi Mariana Rarinca. Aceştia au criticat abuzurile unor procurori şi le-au transmis participanţilor la miting că statul paralel chiar există şi oricine poate fi victimă a abuzurilor acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel