Previziuni SUMBRE ale unui fost președinte: Să nu se mire NIMENI după 1 septembrie

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că după 1 septembrie va fi o plecare masivă a tinerilor din țară, că se va goli țara de tineri. 

Creșterea pensiilor cu 40% este preconizată după 1 septembrie 2020, ceea ce va însemna un efort financiar uriaș pentru bugetul României, iar discuțiile sunt încinse, mai ales că nu este foarte sigură sursa de finanțare. Traian Băsescu a făcut o previziune sumbră privind viitorul țării:

”Banii nu sunt, deci ei trebuie împrumutați. Ce vor face, nu știu. Dar ei știu că vor nenoroci țara, de la 1 septembrie încolo. Îți poți asuma ca om politic și să nenorocești o țară, pe generații întregi. Dar, după 1 septembrie să nu se mai întrebe nimeni de ce se va goli țara de tineri! Pentru că tinerii nu vor sta la nesfârșit să plătească datoriile unor oameni politici nesăbuți, care au îndatorat țara fără să facă măcar 1 km de autostradă din banii ăia! Ci i-au dat la consum..., iar la consum înseamnă să mănânci dimineață...”, a spus Traian Băsescu, la Realitatea Plus, luni seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel