Previziuni astrale pentru Sorin Grindeanu. Ce spune horoscopul despre revenirea în PSD

Sorin Grindeanu Foto: C. Andreescu
Sorin Grindeanu Foto: C. Andreescu

Daniela Simulescu, astrolog Dc News, a vorbit, la Antena 3, despre horoscopul lui Sorin Grindeanu. 

"Domnul Grindeanu, pe astrograma României, este Săgetător, are mai multe planete care îl fac foarte activ, foarte puternic, mai agresiv.", a spus astrologul DC NEWS despre Sorin Grindeanu. 

Sorin Grindeanu a fost invitat să revină în PSD

Fostul premier a vorbit despre revenirea sa în partid, odată cu noul "aer" din partid. Sorin Grindeanu a amintit că a fost membru în PSD din 1996 până în 2017, când a fost și exclus, excludere pe care a contestat-o: "Da, am contestat-o în forurile interne ale PSD, având susținerea tuturor consilierilor județeni, tuturor primarilor din Timiș- sunt aproape 60, a tuturor parlamemtarilor. Să vedem, poate acum, cu noul aer, și nu o spun deloc ironic, poate după doi ani, va veni și rândul discutării acelei contestații făcute undeva în vara anului 2017."

Întrebat dacă nu-și pierde funcția de conducere la ANCOM, dacă va fi reconfirmat membru al PSD, Sorin Grindeanu a răspuns că nu, pentru că va avea o perioadă în care poate ieși din incompatibilitate.

"Cel mai important lucru, dincolo de persoana mea, e despre ceea ce vrea să facă stânga cu acest Congres din februarie. Eu le-am transmis și foștilor colegi de la Timiș și foștilor colegi de la București" a precizat Grindeanu. Despre prezența sa în biroul lui Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, Sorin Grindeanu a afirmat că a fost de multe ori: "Am mers cu treburi legate de ANCOM".

Condițiile în care Grindeanu s-ar reîntoarce în PSD

Sorin Grindeanu a spus că este esențial ce dorește să facă stânga: "Dacă dorește să revină la valorile europene, să se reapropie de cetățeni, să înceapă să respecte democrația internă de partid- pentru că asta au cerut colegii mei în acea vară în 2017, la Timiș, să știți că alegerea mea va fi foarte simplă, mă voi reîntoarce în partid".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel