Previziune despre Halep: Va câștiga acest turneu de Grand Slam

Simona Halep
Simona Halep

Legendara Chris Evert a vorbit despre despărțirea Simonei Halep de Darren Cahill, dar este sigură că sportiva noastră va mai câștiga un turneu de Grand Slam. Ea a și numit turneul pe care consideră că Simona îl va câștiga.

„Darren a fost antrenorul perfect pentru Simona, a produs declicul lui Halep în momentul în care a părăsit-o, după Miami 2017. Practic a forţat-o pe Simona, în acel moment, să se analizeze cu mare atenţie, să-şi facă autocritica şi să ia unele decizii împotriva firii ei. Şi întotdeauna când trebuie să schimbi ceva la tine, este dificil. Iată însă, Simona a reuşit şi imediat după acel episod, a arătat că s-a schimbat. De atunci, limbajul trupului lui Halep s-a schimbat pe teren, tot ce era negativ s-a trasformat din acel moment la Simona.

Este numărul 1 mondial, s-a obişnuit cu poziţia asta, nu mai are presiunea câştigării primului ei Mare Şlem. Nu ştiu câte, dar cel puţin unul îl va mai câştiga. Simona e excelentă pe hard. Cred că Australian Open. De ce nu ar câştiga Australian?”, a declarat Chris Evert, pentru Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel