Urmărește emisiunea live


Preţul gigacaloriei crește. Cine va plăti mai mult

gigacalorie
gigacalorie

Preţul plătit de populaţie pentru o gigacalorie se va majora de la 225 de lei, la 275 de lei, începând cu 1 ianuarie 2019, în municipiul Constanța.

Preţul gigacaloriei. "Am reuşit să reducem pentru primele luni din sezonul rece preţul gigacaloriei, de la 250 de lei, la 225 de lei. Întrucât preţul gazelor, preţul energiei electrice au crescut, compania Electrocentrale Constanţa SA a obţinut o majorare de tarif din partea ANRE. Această majorare din partea ANRE, aprobată de cei de la Electrocentrale Constanţa SA, a dus la creşterea preţului către populaţie, astfel încât acesta este 275 de lei. Încercăm să păstrăm media de 250 de lei, aşa cum a fost şi în anii anteriori", a declarat primarul Constanţei, Decebal Făgădău.

"Cea mai grea problemă"

Preţul gigacaloriei.El a menţionat, totodată, că municipalitatea face demersurile necesare pentru preluarea CET Constanţa de către administraţia locală.

Preţul gigacaloriei."Constanţa trebuie să rezolve cred că cea mai grea problemă a sa, problema sistemului centralizat de alimentare cu energie termică şi, în continuare, aştept ca structura centrală, Ministerul Energiei în speţă, să continue programul pe care l-am început anul trecut, acela de transfer către autoritatea locală a CET-ului. Mai mult, am făcut paşi în această proiecţie, în sensul că (...) am reuşit să includem în capitolele de finanţare atât puncte noi de cogenerare pentru autorităţile locale, cât şi modernizări ale întregului sistem", a afirmat Făgădău.

Vezi și: Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 1 februarie 2019

Gabriela Firea, scrisoare către Iohannis și SRI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel