'Pretty Woman' a avut iniţial o altă versiune a scenei finale. Julia Roberts a refuzat să o filmeze

julia-roberts
julia-roberts

Există roluri care pot marca o întreagă carieră. Este ceea ce se poate spune despre Julia Roberts şi filmul 'Pretty woman': povestea unei prostituate care cucereşte nu doar inima milionarului din acest lungmetraj, interpretat de Richard Gere, ci şi pe cele ale spectatorilor din lumea întreagă, propulsând-o, în 1990, pe tânăra actriţă la statutul de vedetă mondială şi aducându-i titulatura de 'logodnică a Americii', relatează ziarul spaniol ABC.

Ceea ce nu se ştia până acum este că, potrivit declaraţiilor acordate de Julia Roberts revistei Variety, filmul trebuia să aibă un sfârşit cu totul diferit, cu care actriţa nu era deloc mulţumită. Ea a mărturisit că, atunci când a citit scenariul, nu a fost deloc încântată şi nu voia să accepte rolul. 'Nu aveam nimic de-a face cu un film de acel fel', a spus artista americană. Ulterior, scenariul filmului a ajuns la studioul Disney, ai cărui producători au schimbat totul, iar pelicula 'a devenit mai pe stilul meu', a adăugat Julia Roberts.

Potrivit versiunii originale, după relaţia armonioasă dintre prostituata Vivian, interpretată de Julia Roberts, şi milionarul jucat de Richard Gere, sfârşitul filmul nu era deloc unul desprins din basme. Filmul, care se numea iniţial '3000' şi avea un scenariu scris de J.F. Lawton, prezenta o poveste crudă despre viaţa unei prostituate. Julia Roberts a dezvăluit faptul că filmul trebuia să fie 'o dramă întunecată şi curajoasă despre prostituţie', iar în varianta iniţială a scenariului finalul era complet diferită de aceea cunoscută în prezent de spectatorii din lumea întreagă. În scena finală din scenariul iniţial, care se petrecea în maşina lui Edward Lewis, milionarul o împingea pe tânără în afara limuzinei sale şi îi arunca un teanc de bani pe fereastră, după care pleca şi o lăsa singură pe strada murdară şi întunecată, unde cei doi protagonişti s-au cunoscut la începutul filmului, a povestit Julia Roberts.

Totuşi, norocul a făcut ca filmul să ajungă în mâinile regizorului Gary Marshall, 'un om minunat', potrivit actriţei americane, iar cineastul a acceptat să-i schimbe sfârşitul, astfel încât Julia Roberts să fie de acord să interpreteze rolul care avea să o facă celebră. Filmul 'Pretty Woman' ('Frumuşica'), lansat în anul 1990, i-a adus actriţei americane Julia Roberts statutul de vedetă mondială. În filmul respectiv, Julia Roberts interpretează rolul unei prostituate de care, în final, se îndrăgosteşte un milionar, interpretat de starul hollywoodian Richard Gere. La finalul filmului, cei doi rămân împreună. Acest rol i-a adus Juliei Roberts un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă şi o nominalizare la premiul Oscar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel