EXCLUSIV  Presiuni pentru trasarea marcajelor rutiere. Directorul CNAIR, AMENINȚAT

Ștefan Ioniță, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a povestit în exclusivitate la DCNews LIVE cum a primit amenințări în momentul în care a pornit procedura pentru achiziția unui utilaj pentru trasarea marcajelor rutiere. În acest mod, contractele cu privații care trasează marcajele ar fi putut fi pierdute. 

Ștefan Ioniță, directorul CNAIR(fosta CNADNR) a povestit pentru DCNews că i se părea anormal ca o companie de stat atât de mare să nu dețină un utilaj de trasare a marcajelor rutiere. Ioniță spune că imediat cum a încercat să rezolve această problemă, iar trasarea să se poată efectua cu mijloace proprii și nu de către privați, au început presiunile. Directorul CNAIR povestește că a fost chiar amenințat. 

"Colegii mei au mers pe ipoteza aceasta că vrem să construim în regie proprie, că vor să facă fel de fel de strategii. Și acum au venit și mi-au spus că nu mai pot construi în regie proprie. Și atunci le-am zis 'dar niște linii nu puteți să trageți în regie proprie?' De ce nu avem utilajele noastre astfel încât să realizăm noi acest lucru? Asta a fost întrebarea mea și am demarat o procedură de achiziție. Brusc, a apărut o emisiune puternică să ma contracareze. M-a făcut să-mi pun semne de întrebare. Trebuie să spun că am fost atenționat. Au spus 'domle, s-a mai încercat în trecut, dar lăsați-o mai moale cu chestiune asta că s-ar putea să aveți probleme' " , a spus Ștefan Ioniță la DCNews Live. 

Directorul CNAIR spune că în România metrul pătrat pentru marcajul rutier costă 2 euro, iar în Ungaria prețul este dublu. 

Iată răspunsul complet al lui Ștefan Ioniță  de la minutul 53:00:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel