Președinții ANAF, eliberați din funcții. Elena Cristian: Suntem codașii Europei pe toată linia

Premierul Ludovic Orban a concediat președinții ANAF, iar secretarul general a devenit inspector guvernamental, susține România TV. Deciziile au fost publicate în monitorul oficial. Sandu Costea a fost numit vice-președinte al ANAF, de către premierul Ludovic Orban. 

Elena Cristian, reacționat în direct la România TV unde a precizat că așteptările au fost mult mai mari în utlimii ani de la ANAF, iar o asemenea schimbare era de așteptat. 

”ANAF-ul este una dintre instituțiile care în ultimii foarte mulți ani nu prea a demonstrat. Așteptările sunt foarte mari, gradul de colectare este foarte mic. De acolo vin banii, de acolo trebuie aduși banii. Este instituția responsabilă cu veniturile acestei țări. Cu asta se ocupă. Mă așteptam ca aceasta să fie una dintre primele instituții ”decapitate”, cum spunem noi. Să sperăm că cei care vin, vin cu o strategie, cu un proiect de informatizare, cu un plan concret de diminuare a evaziunii fiscale, de creșterea veniturilor la buget, pentru că suntem codașii Europei pe toată linia”, a precizat jurnalistul Elena Cristian la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel