Preşedintele Marvel Studios va dezvolta pentru Disney un nou film în cadrul francizei 'Star Wars'

Kevin Feige, preşedintele Marvel Studios, va dezvolta pentru studioul Disney un nou film în cadrul francizei 'Star Wars', informează joi Press Association.

Kevin Feige, considerat unul dintre cei mai de succes producători din istoria Hollywoodului, după ce a coordonat extrem de profitabilele francize cinematografice Marvel, care au generat încasări totale de mai multe miliarde de dolari, va colabora la acest proiect cu preşedintele companiei LucasFilm, Kathleen Kennedy, potrivit reprezentanţilor Disney.

Informaţia a fost dezvăluită în contextul lansării din luna decembrie a lungmetrajului 'Star Wars: The Rise Of Skywalker', care va închide o saga de nouă filme cu personajul Luke Skywalker, începută cu pelicula ce a dat startul francizei 'Star Wars', lansată în 1977. Kevin Feige este preşedintele Marvel Studios din 2007 şi a supravegheat o transformare drastică a situaţiei financiare a acestei companii de producţie cinematografică.

Universul Cinematografic Marvel, ce include filme în care apar supereroi precum Iron Man, Captain America şi Black Panther, a devenit un veritabil fenomen în cultura populară. 'Avengers: Endgame', lansat în aprilie după o campanie de marketing spectaculoasă, a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - 2,8 miliarde de dolari. În total, filmele produse de Kevin Feige au obţinut încasări totale de 26,8 miliarde de dolari.

Sursa: AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel