Președintele Iohannis, atac grav la PSD. Avertisment pentru Guvern

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD în urma unor declarații de presă susținute la Palatul Cotroceni.

Guvernarea PSD-istă a eșuat. Mult promisele spitale nu mai există nici pe hârtie. Autostrăzile s-au pierdut pe coridoarele şi în sertarele Ministerului de Resort. Economia suferă din cauza experimentelor făcute de PSD, dar cel mai grav este că asaltul PSD asupra justiţiei nu s-a terminat. Un asalt constant, continuu, care a început cu ordonanţa 13, care a scos sute şi sute de mii de români în stradă. PSD-iștii au vrut să scape de justiţie, să îşi albească dosarele. Au vrut să dea amnistie şi graţiere. Tema nu doar că nu a fost abandonată, ci este păstrată în continuare şi îşi doresc în continuare amnistie şi graţiere pentru corupţi. Nu pot accepta să existe cele două pentru corupţi.

Între timp știm ce vrea PSD și cum acționează. Această imensă problemă, felul în care guvernează PSD sunt ordonanțele de urgență, netransparent, fără consultări prealabile. Asta se întâmplă inclusiv în domenii extrem de sensibile. PSD guvernează prin ordonanțe de urgență în zona justiției - ori acest lucru nu se poate tolera mai departe, a declarat președintele Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Avertizez Guvernul să nu emită OUG în aceste domenii: justiţie, politică penală, până nu se exprimă poporul, a spus Klaus Iohannis la finalul declarațiilor.

Vezi AICI declarațiile complete: Președintele Iohannis, atac grav la PSD. Avertisment pentru Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel