Preşedintele Iohannis, aşteptat cu urale la Alba Iulia

Florin Răvdan / 01 noi 2019 / 12:26

Preşedintele Klaus Iohannis, candidat pentru un nou mandat, a făcut o baie de mulţime la finalul festivităţilor desfăşurate vineri, la Alba Iulia, cu prilejul Centenarului Colegiului Naţional Militar 'Mihai Viteazul', printre cei care au vorbit şi au dorit să se fotografieze cu şeful statului aflându-se mulţi copii, dar şi un veteran, absolvent al promoţiei 1945. 

Însoţit de oficialităţi locale şi judeţene, după terminarea ceremoniei oficiale, Klaus Iohannis s-a îndreptat spre locul unde se aflau persoanele care au asistat la festivităţi şi a dat mâna cu multe dintre acestea.

"Doamne ajută, să nu vă ia nimeni locul", i-a spus o femeie acestuia, multe persoane urându-i, de asemenea, succes la alegerile prezidenţiale, scrie Agerpres.

Fost absolvent al Liceului Militar, la întâlnirea cu Iohannis

 

Printre acestea s-a aflat şi un bărbat care a absolvit liceul militar în 1945, în vârstă de 93 de ani. Klaus Iohannis i-a întrebat pe copiii prezenţi dacă le-a plăcut ceremonia dedicată Centenarului Colegiului, aceştia răspunzând afirmativ.

La un moment dat, printre cei care i s-au adresat preşedintelui s-a aflat şi un bărbat cu care a avut un schimb de cuvinte în limba germană. Klaus Iohannis a participat, vineri, la festivităţile desfăşurate cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia.