Preşedintele Donald Trump a criticat-o pe Megan Rapinoe, pentru că nu cântă imnul SUA la CM 2019

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a condamnat marţi, într-un interviu acordat jurnalului The Hill, citat de cotidianul L'Equipe, atitudinea jucătoarei Megan Rapinoe, care nu cântă imnul ţării sale la Cupa Mondială feminină de fotbal din Franţa în semn de protest faţă de politica din ţara sa.

Între Donald Trump şi Megan Rapinoe, povestea este departe de a se încheia. Chestionat de jurnalul The Hill, şeful statului american a condamnat atitudinea internaţionalei americane, autoarea unei duble în meciul de luni cu Spania (2-1), care nu cântă imnul Americii pentru a protesta împotriva politicii din ţara sa. 'Eu nu cred că este un lucru bun', a declarat el.

Rapinoe a anunţat că în cazul câştigării titlului mondial de către SUA, ea nu va merge la Casa Albă pentru a se întâlni cu Donald Trump, pe care îl consideră 'misogin şi rasist'. Selecţionata SUA, campioana en titre, a întrecut Spania cu 2-1, la Reims, şi va juca în sferturi contra echipei gazdă, Franţa. Meciul de la Reims nu a fost unul în sens unic, aşa cum se aştepta, iar americancele au câştigat doar în urma a două penalty-uri, ambele transformate de Megan Rapinoe (7, 76).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel