Preşedintele clubului PAOK Salonic, mandat de arestare

Un mandat de arestare a fost emis împotriva preşedintelui clubului PAOK Salonic, după evenimentele de duminică seara.

Poliţia greacă a emis luni un mandat de arestare pe numele preşedintelui clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren având asupra sa un pistol, duminică seara, la finalul meciului cu AEK Atena, din campionatul de fotbal al Greciei, informează agenţia EFE.

Mandatul se referă, de asemenea, la alte patru persoane, probabil gărzile de corp ale acestuia, care au intrat pe gazon împreună cu Savvidis.

Viceministrul grec al Culturii şi Sportului, Yorgos Vassiliadis, a declarat că guvernul elen nu va permite ca interesele unora să afecteze fotbalul grec, chiar dacă vor trebui 'luate decizii dificile, după consultări cu UEFA', referindu-se la o posibilă suspendare a Ligii.

'Ceea ce vedem este un atac la onoarea fotbalului grec. Ei aduc daune clubului şi suporterilor echipei. Când cineva intră pe teren cu o armă în mână, este o provocare inadmisibilă, indiferent de ceea ce s-a întâmplat', a afirmat la rândul său Panos Skureltis, ministrul grec de Interne, într-o declaraţie acordat agenţiei de presă AMNA.

[citeste si]

Meciul dintre PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu şi AEK Atena, a fost întrerupt înaintea fluierului final, după ce jucătorii, antrenorii şi conducătorii clubului gazdă, printre care şi Ivan Savvidis, au intrat pe teren, ultimul având o armă asupra sa, după ce arbitrul de centru a anulat, pe motiv de ofsaid, golul marcat în prelungiri de ex-stelistul Fernando Varela. În final, după două ore, arbitrul întâlnirii, Georgios Kominis, care s-a refugiat la vestiare, şi-a schimbat decizia, consfinţind victoria lui PAOK Salonic, cu 1-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel