Președintele CE: Rovana Plumb va avea portofoliul Transporturi. Ce spune Chirieac

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat că Rovana Plumb, propusă de România pentru funcția de comisar european, va avea portofoliul Transporturi. Bogdan Chirieac a comentat acest subiect la Antena 3.

„Rovana Plumb (România) este deputat în Parlamentul European (vicepreședinte al Grupului Socialiștilor și Democraților) și a ocupat, la nivel național, posturile de ministru al mediului și schimbărilor climatice, ministru al muncii, ministru al fondurilor europene, ministru al educației și ministru al transporturilor. Ea se va ocupa de portofoliul Transporturi", potrivit anunțului președintelui Comisiei Europene.

„Cred că este un lucru extraordinar!”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac. „Dacă administrația de la București va învăța să lucreze cu fonduri europene, pentru că noi încă nu știm, atunci s-ar putea să avem niște surprize foarte plăcute în următorii cinci ani.

(...) Înțeleg că vor mai fi dezbateri în Comisii. Deocamdată, a ajuns doamna Rovana Plumb să fie nominalizată de Ursula von der Leyen. Astăzi, când vorbim, este un succes al doamnei Dăncilă. Nu știu dacă va fi definitiv, dacă nu, cumva, se vor face și alte jocuri. Dar, astăzi, este o victorie de etapă", a spus Bogdan Chirieac, marți după-amiază, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel